6 alesan pikeun overtrading dina Forex

6 alesan pikeun overtrading dina Forex

1 Mar • Artikel Trading Forex • 282 Tampilan • komentar Pareum on 6 alesan pikeun overtrading dina Forex

Dagang anu henteu sistematis maksa padagang pikeun damel langkung saé sareng langkung kuat dina ngaharepkeun nguntungkeun. Ieu dugi ka titik yén aranjeunna ngembangkeun kecanduan nyata perdagangan. Sababaraha padagang mimiti dagang teuing aktip. Kaseueuran éta masalah posisi pondok.

Alesanna saderhana - padagang henteu acan ngaidentipikasi metoda dagang anu konstruktif pikeun dirina. Ieu ngandung hartos milih strategi, alat, gaduh gaya, pangalaman, sareng komponenana.

Kumaha henteu janten kecanduan :

  • Diajar pikeun ngaidentipikasi overtrading.
  • Ngartos kaayaan ayeuna sareng analisa naha tiasa dianggo ku cara kieu cukup lami.
  • Identipikasi alesan pikeun metode anjeun sareng anggo dina kaayaan anu sami. Ku cara ieu, anjeun bakal nyingkahan kagiatan diri anu teu perlu.
  • Ngadamel kriteria dasar anjeun pikeun kagiatan dagang normal ambéh aya anu ngamimitian. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngalacak sabaraha panyimpangan tina norma parantos ical.
  • Candak jumlah perdagangan anu parantos réngsé atanapi volume perdagangan salaku dasar. Tapi di dieu, panyimpangan alami diijinkeun. Salaku conto, kagiatan pasar umum bakal ningkat sareng turun naek anu luhur nalika sadayana nyobian muka saloba perdagangan anu mungkin.

1. karep kuat

Kaayaan pikagumbiraeun dina Forex dititénan diantara padagang anu nempatkeun kasenangan gumbira émosional di luhur tujuan pikeun nguntungkeun. Dagang sapertos kitu tiasa dibandingkeun sareng judi émosional dina kasino, sareng, hasilna, aranjeunna gancang janten kecanduan éta. Ngan tibatan ngahasilkeun artos anjeun bakal miceunan éta.

2. Strategi kabur

Strategi anu dirumuskeun diperyogikeun pikeun nangtoskeun jalan asup sareng kaluarna di pasar, janten henteuna na dibales ku tindakan anu teu dianggap hadé nalika dagang.

3. Rutinitas

Pasar dicirikeun sanés ngan ukur ku naékna harga anu ngagumbirakeun, tapi kadang aya waktos anu rada lami tina katenangan nalika turun naek anu henteu pati penting atanapi bahkan henteu aya pisan. Nyéépkeun seueur waktos di payun monitor, dina kaayaan sapertos kitu, padagang tiasa bosen. Biasana, jalma anu resep pisan atanapi jalma anu ngarep pisan artos sangsara.

4. Kurangna kauangan

Kabutuh pisan artos mangrupikeun halangan anu parah pikeun tenang ngitung dagang. Kusabab éta, kaputusan naon waé bakal ditujukeun pikeun kéngingkeun kauntungan langsung, sareng panggunaan stratégi bakal janten rencana terakhir.

5. Sumanget

Perlu dipikaterang yén padagang pemula sok dilimpudan ku sumanget. Jalma anu asup kana pasar énggal atanapi nembé nerapkeun stratégi énggal ogé kaliru kana ieu. Ieu, tangtosna, mangrupikeun sipat anu positip, tapi sadayana kedahna sedeng. Sumanget anu kaleuleuwihi ngabalukarkeun pembukaan jabatan langkung seueur tibatan anu dibutuhkeun, sareng aranjeunna henteu salawasna bijaksana sareng suksés.

6. Teu sabar

Jalma anu teu ngagaduhan cadangan kasabaran gancang janten kecanduan dagang. Langkung padagangan sering dilakukeun tibatan diperyogikeun pikeun posisi anu nguntungkeun. Ieu kusabab padagang henteu salawasna taat kana strategi anu dipilih nalika muka posisi tambahan. Janten, seueur transaksi henteu perlu.

Kirang langkung saé.

Aya sababaraha rupa sabab naha padagang anu berpengalaman bakal overtrade. Nganalisis masing-masing éta sareng milari tawaran anu paling relevan pikeun anjeun. Nalungtik alesan pikeun over-trading ngabantosan nyegah sababaraha léngkah anu teu perlu, muka jalan ngan ukur pikeun posisi anu nguntungkeun.

Komentar nu ditutup.

« »