Tulisan Forex Trading - 39% Padagang Forex Nguntungkeun

39% Padagang Forex Nguntungkeun

31 Jan • Artikel Trading Forex • 138715 Tampilan • 45 Komentar dina 3945 Tina Padagang Forex Nguntungkeun

Kuring miharep anjeun OK pamiarsa, saatos éta pasti ngajempolan. Ayeuna anjeun parantos milih lantai, saatos maca judul tulisan, anu mangrupakeun kanyataan (ogé rada alus), urang bakal ngabahas topik anu masih aya; naha seueur anu éléh dina dagang forex sareng naon pangaluyuan anu kedah dilakukeun seueur anu tiasa dina opat puluh persén juara anu unggul?

OKÉ, sateuacan urang maju deui hayu urang pangpayunna ngurus 39% padagang anu menang. Kanyataanna sumping salaku kahadean tina forexmagnates dina vérsi redux lite na tina laporan anu ngiringan kamampuan sareng kinerja calo forex dumasar USA. Tokoh anu unggul nyaéta kamampuan klien 39.1% ti calo anu gaduh sakitar 24,000 rekening aktip. Aya ogé potongan inpormasi anu pikaresepeun anu matak diperhatoskeun sateuacan urang ngaléngkah.

Aya ragrag lungkawing dina jumlah akun sareng tingkat kagiatan dina 2011 bari perséntase padagang anu nguntungkeun ningkat. Ieu tiasa nunjukkeun sababaraha hal anu narik ati, mimiti urang sasarengan janten langkung saé dina naon anu urang laksanakeun? Atanapi (sareng éta henteu saling eksklusif) gaduh seueur 'amatir' kénca arena, balik deui ka padamelan sadidinten, nyésakeun angka-angka pikeun ditingkatkeun ku padagang anu atos atanapi langkung ahli? Anu langkung penting jumlah calo parantos ngaleutikan, ngan ukur padagang anu paling bantosan dibantuan ku paling firma patuh pangaturan anu bakal mekar.

  • Jumlah rekening forex anu dicekel ku calo forex AS turun langkung ti 11,000 ka sadaya waktos handap 97,206
  • Keuntungan palanggan naék 6.4% rata-rata, kuartal kadua teras-teras éta kameunangan nyaéta improvinsi

Industri forex ritel AS ayeuna nunjukkeun tanda-tanda anu jelas pikeun ngalambatkeun, jumlah rekening forex ritel anu henteu kawijaksanaan anu dipegang sareng calo pelapor dumasar AS turun pikeun nyatakeun 97,206, jumlah panghandapna anu dilaporkeun saprak Q3 2010 nalika laporan munggaran sapertos dirilis. Iklim pangaturan anu ekstrim parantos ngajadikeun hésé pisan pikeun calo Amérika pikeun narik pelanggan anyar. Nanging, tina sapuluh klien forex anu didaptarkeun tingkat kamampuan panghandapna anu kacatet nyaéta sakitar 32%.

Éta matak seueur sabaraha urang anu bakal nampi paradigma lightening bolt kana pra-konsepsi urang nalika pencét sareng jinis inohong anu mingpin tulisan ieu. Kuring henteu nyalira dina nyandak 'nilai nominal' sababaraha data sareng asumsi anu datang salaku padagang forex. Sacara naluri kuring 'terang' yén sosok anu teu jelas éta sering dibalangkeun di sekitar forum perdagangan; éta ngan 10% padagang anu nguntungkeun, éta omong kosong.

Saatos naroskeun di tingkat sutradara sareng maca laporan intelijen investor anu komprehensif, angka anu suksés pikeun kasuksésan diperkirakeun 20%, dua kali tina asumsi samemehna, tapi 39% pasti ngareuwaskeun nalika mimiti diterbitkeun, bahkan langkung-langkung sapuluh calo USA gaduh palanggan anu resep tingkat kasuksésan 32%. Nanging, aya peringatan, angka dua puluh persén kuring kalebet sumebar taruhan anu sacara teori tiasa nyimpang data kusabab padagang langkung parah (sacara masal) tibatan padagang forex murni, téori anu patut diperiksa di waktos engké.

Patarosan anu sering diangkat ku jinis statistik kasuksésan ieu nyaéta "Naha perséntase alit tina padagang suksés ngaruksak inohong ieu?" Tapi umumna perséntase, rata-rata sareng distribusi data acak henteu dianggo sapertos kitu, sareng urang kedahna parantos terang yén ieu padagang. Upami kira-kira 40% padagangan nguntungkeun maka angka pikeun perséntase padagang anu sabenerna nguntungkeun bakal lumayan caket kana angka éta.

Dina alinea kahiji kami nempatkeun patarosan naha seueur padagang henteu nguntungkeun? Bener pisan sareng inpormasi anyar ieu kuring heran lamun asumsi éta henteu kedah ditaliti langkung rinci. Anu mimiti, tina kira-kira 97,000 rekening langsung anu dicekel di Amérika Serikat sakitar sapertilu nguntungkeun, ayeuna henteu sadaya anu gaduh rekening ieu bakalan pinuh waktos padagang forex pendudukan, sababaraha akun bakal dianggo salaku akun 'punting', jalma anu bet sabalikna tina perdagangan (sareng urang tiasa nyimpen diskusi cerebral anu jelas ngeunaan bédana pikeun waktos sanés).

 

Akun Forex Demo Akun Live Forex Ngabiayaan Akun anjeun

 

Mustahil pikeun ngukur yén ngarobih jumlah sabenerna padagang anu nguntungkeun tina inpormasi sareng data, tapi inohong di luhur 50% bakal janten tarohan anu cukup aman sareng hayu urang nyandak logika urang tahap langkung jauh; supados pinuh waktos, (kanggo sababaraha waktos), seuseueurna kedah nguntungkeun, upami teu kitu aranjeunna ngan saukur bakal masihan padamelan éta. Éta pikaresepeun pikeun nyatet langkung jauh urang ngalih tina lamunan 10% inohong ieu langkung urang nganalisis sakedik data anu sesah (diaudit).

Aya aspek sanés pikeun perdebatan ieu ngeunaan kasuksésan éta ogé pantes disebatkeun, panginten ngadukung pandangan yén FX mangrupikeun lingkungan anu pangsaéna pikeun diperdagangkan. Upami inohong kasuksésan perdagangan anu langkung ageung langkung caket kana 20%, tapi sapuluh klien calo USA FX luhur sadayana. di luhur 32%, maka urang dikirim pesen anu jelas di dinya? Upami anjeun hoyong ningkatkeun kamungkinan janten padagang anu nguntungkeun maka dagang FX saliwat ka luhur, atanapi indéks sareng ngan ukur nganggap nganggo (wani ceunah éta) calo ECN / STP sapertos FXCC.

Ieu milik kuring nyalira kana tingkat anu langkung manusa pikeun nyarios; Kuring nolak nampi yén saha waé anu ngalaman halangan nyeri kuring salami lima taun ka pengker, anu parantos ngalangkungan penemuan anu kuring sadar éta wajib pikeun janten padagang forex anu nguntungkeun sacara konsisten, moal tungtungna suksés sareng ku suksés Abdi nyarankeun métrik nyandak gaji biasa atanapi lumrah atanapi balik investasi di pasar forex. Sareng sakumaha kuring parantos nyatakeun sababaraha kali kecuali anjeun nyerang 'tantangan forex' urang sapinuhna anjeun moal pernah 'nurunkeun sapatu' sareng dagang paruh waktu kalayan santai, éta méwah anu ngan ukur asalna tina pangalaman.

Balik kana patarosan anu dikedalkeun dina alinea awal; "Naha seueur anu éléh dina dagang forex sareng naon pangaluyuan anu kedah dilakukeun seueur anu tiasa dina opat puluh persén juara anu unggul?" Kuring bakal ngantepkeun anjeun ku genep alesan sareng punten ngiringan ngiringan ngiringan dina blog ku saran atanapi tambihan anjeun nyalira. Ayeuna kuring henteu badé 'eulogise' ngeunaan alesan na pikeun nyayogikeun solusi, éta daptar lempeng sareng teu aya tatarucingan, jawaban na aya, solusina jelas.

Tapi anu mimitina janten recap, upami caket kana opat puluh persén padagang anu suksés teras kasuksésan salaku padagang forex anu nguntungkeun tiasa langkung jangkauan dibandingkeun anu anjeun mimiti disangka. Sareng hiji tokoh, jauh langkung luhur tibatan anu diarepkeun, kedah disebarkeun salaku dorongan pikeun padagang anu anyar.

Genep Alesan Pikeun Kagagalan

  • Modal mimiti handap
  • Gagal ngatur résiko
  • karanjingan
  • Kapikiran - mamang kana rencana
  • Nyobaan nyokot puncak atanapi handapeun
  • Nolak nampi karugian

Komentar nu ditutup.

« »