• Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

    Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

    1 Mar • 13 Tampilan • no Comments dina Top 5 buku ngeunaan analisis téhnis

    Sastra mangrupikeun alat anu penting pikeun ngadidik diri pikeun padagang mana waé dina pasar kauangan. Diajar hal-hal anyar ngabantosan padagang ngirangan biaya sareng ningkatkeun penghasilanana. Kami nyandak buku anu pangsaéna ngeunaan analisis téknis kana perhatian anjeun, anu bakal mangpaat pikeun ...

  • 6 alesan pikeun overtrading dina Forex

    6 alesan pikeun overtrading dina Forex

    1 Mar • 44 Tampilan • no Comments on 6 alesan pikeun overtrading dina Forex

    Dagang anu henteu sistematis maksa padagang pikeun damel langkung saé sareng langkung kuat dina ngaharepkeun nguntungkeun. Ieu dugi ka titik yén aranjeunna ngembangkeun kecanduan nyata perdagangan. Sababaraha padagang mimiti dagang teuing aktip. Kaseueuran éta masalah posisi pondok. Sareng alesanna ...

  • terang sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex Trading

    Terang sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex

    26 Pébruari • 34 Tampilan • komentar Pareum dina Nyaho sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex

    Pikeun seueur padagang pemula, istilah "Liquidity" mangrupikeun konsép samar-samar anu aranjeunna kirang ngartos. Dinten ieu kami bakal nyobian ngalereskeunana. Tulisan ieu bakal terang naon likuiditas anu aya dina Forex sareng naha anjeun kedah merhatoskeunana nalika dagang ....

  • Naha volume penting dina forex?

    Naha volume penting dina Forex?

    26 Pébruari • 39 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naha volume penting dina Forex?

    Tina prosés parobihan harga, urang parantos terang yén éta lumangsung kusabab kaunggulan salah sahiji dua pihak - anu ngajual atanapi anu mésér. Salaku conto, upami dina 1.2100, anjeun siap mésér 200 lot, tapi hoyong ngical 220 lot, maka hargana bakal turun. Ieu ...

Posts anyar
Posts anyar

Antara The Galur