• terang sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex Trading

    Terang sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex

    26 Pébruari • 30 Tampilan • komentar Pareum dina Nyaho sadayana ngeunaan likuiditas dina Forex

    Pikeun seueur padagang pemula, istilah "Liquidity" mangrupikeun konsép samar-samar anu aranjeunna kirang ngartos. Dinten ieu kami bakal nyobian ngalereskeunana. Tulisan ieu bakal terang naon likuiditas anu aya dina Forex sareng naha anjeun kedah merhatoskeunana nalika dagang ....

  • Naha volume penting dina forex?

    Naha volume penting dina Forex?

    26 Pébruari • 34 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Naha volume penting dina Forex?

    Tina prosés parobihan harga, urang parantos terang yén éta lumangsung kusabab kaunggulan salah sahiji dua pihak - anu ngajual atanapi anu mésér. Salaku conto, upami dina 1.2100, anjeun siap mésér 200 lot, tapi hoyong ngical 220 lot, maka hargana bakal turun. Ieu ...

  • Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

    Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

    25 Pébruari • 73 Tampilan • komentar Pareum dina Sababaraha Kasalahan Umum Padagang Novice

    Anjeun nyobian dagang sabisa-bisa, sok linggih di payuneun platform dagang sareng nyobian néwak parobihan harga sakedik. Ieu ngakibatkeun kanyataan yén anjeun mimiti ngalakukeun tindakan kacau anu ngakibatkeun hasilna négatip. Ieu kajantenan sabab seueur ...

  • Kumaha carana janten padagang Forex suksés?

    Kumaha carana janten padagang Forex suksés?

    25 Pébruari • 53 Tampilan • komentar Pareum dina Kumaha carana janten padagang Forex suksés?

    Kahiji, anjeun kedah diajar fitur terminal dagang. Salaku padagang pemula, anjeun kedah muka rekening demo sareng ngajajah fitur-fitur terminalna. Sababaraha padagang anu berpengalaman mamatahan pikeun henteu damel sareng akun démo sabab tiasa khayalan. Énggal ...

Posts anyar
Posts anyar

Antara The Galur