• Decoding Pasar: Pitunjuk Pemula pikeun Alat Ngagambar MT4

    Decoding Pasar: Pitunjuk Pemula pikeun Alat Ngagambar MT4

    22 Jun • 22 Pintonan • komentar Pareum dina Decoding Pasar: Pituduh Pemula pikeun Alat Ngagambar MT4

    MetaTrader 4 (MT4) geus jadi ngaran akrab dina dunya dagang forex jeung investasi. Tapi MT4 nawiskeun langkung seueur tibatan grafik harga. Éta nyayogikeun kotak alat anu kuat pikeun alat gambar anu ngarobih grafik tina titik data statik kana bentang dinamis...

  • Tantangan Tersembunyi Dagang Forex: Naha Anjeun Siap?

    Tantangan Tersembunyi Dagang Forex: Naha Anjeun Siap?

    22 Jun • 21 Pintonan • komentar Pareum dina Tantangan Tersembunyi Dagang Forex: Naha Anjeun Siap?

    Di sagara pasar finansial anu lega, aya hiji pusaran anu nangtung: pasar devisa, atanapi forex. Éta sapertos jantung keuangan global anu sibuk, dimana mata uang didagangkeun siang sareng wengi, nawiskeun janji sareng bahaya pikeun ...

  • MACD vs RSI: The Ultimate Showdown pikeun Padagang Téknis

    MACD vs RSI: The Ultimate Showdown pikeun Padagang Téknis

    20 Jun • 51 Pintonan • komentar Pareum on MACD vs RSI: The Ultimate Showdown pikeun Padagang Téknis

    Dina dunya analisis téknis anu gancang, dimana pola sareng indikator charting nyepeng konci pikeun muka konci gerakan pasar, dua titans menonjol: Moving Average Convergence Divergence (MACD) sareng Relative Strength Index (RSI). Duanana geus meunang ...

  • Tong Maksakeun Tembakan, Ngagunakeun Bar Di Dalam pikeun Éntri Strategis sareng Kaluar

    Entong Maksakeun Shot: Ngagunakeun Bar Di Dalam pikeun Éntri Strategis sareng Kaluar

    13 Jun • 77 Pintonan • komentar Pareum on Ulah maksakeun makéna: Ngagunakeun Bar jero pikeun Éntri strategis sarta Kaluar

    Kantos ningali pertandingan baskét, jantungna deg-degan nalika jam naék, ngan ukur ningali saurang pamaén maksakeun témbakan anu dilombakeun anu clangs kaluar pasisian? Dina dunya dagang anu gancang, kaputusan impulsif anu sami tiasa nyababkeun karugian anu mahal. Tapi aya hiji...

Posts anyar
Posts anyar

Antara The Galur