• Ngagunakeun Indéks Gerakan Pitunjuk (DMI) nalika dagang Forex

    Ngagunakeun Indéks Gerakan Pitunjuk (DMI) nalika dagang Forex

    30 Apr • 40 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Ngagunakeun Indéks Gerakan Pitunjuk (DMI) nalika dagang Forex

    Ahli matematikawan anu terkenal sareng panyipta seueur indikator dagang J. Welles Wilder, nyiptakeun DMI sareng nampilkeunana dina bukuna anu seueur dibaca sareng dipuji pisan; "Konsép Anyar dina Sistem Dagang Téknis". Diterbitkeun dina 1978 buku ngungkabkeun ...

  • Platform Perdagangan: Dagang Algoritma salaku Sarana Dagang Frékuénsi Tinggi

    Platform Perdagangan: Dagang Algoritma salaku Sarana Dagang Frékuénsi Tinggi

    29 Apr • 46 Tampilan • komentar Pareum dina Platform Perdagangan: Dagang Algorithmik salaku Sarana Dagang Frékuénsi Tinggi

    Aya jenis perdagangan algorithmic ieu anu nampilkeun perdagangan di pasar valuta asing kalayan babandingan urutan-perdagangan anu luhur sareng tingkat omzet anu luhur; éta dilakukeun rada gancang, teuing. Disebut HFT atanapi dagang frékuénsi luhur. Kusabab éta ngaliput rupa-rupa mata pelajaran ...

  • Kumaha ngaoptimalkeun leres hiji Ahli Penasihat dina Metatrader 4?

    Kumaha ngaoptimalkeun leres hiji Ahli Penasihat dina Metatrader 4?

    28 Apr • 73 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Kumaha ngaoptimalkeun leres hiji Ahli Penasihat dina Metatrader 4?

    Sanaos psikologi pasar tetep sami ti taun ka taun tapi sababaraha kaayaan pasar tetep robih. Anu nguntungkeun kamari sanés kanyataanna bakal nguntungkeun énjing. Tugas padagang nyaéta adaptasi sareng kaayaan ayeuna ...

  • Kumaha cara masang robot dina Metatrader 4?

    Kumaha cara masang robot dina Metatrader 4?

    26 Apr • 89 Tampilan • komentar Pareum ngeunaan Kumaha cara masang robot dina Metatrader 4?

    Sooner atanapi engké, salah sahiji cara atanapi anu sanés, padagang nganggo bantosan robot. Robot béda-béda dina fungsina. Maka aranjeunna disebat robot dagang, tapi aya ogé asistén robot anu ngan ukur nunjukkeun kamungkinan transaksi. Ieu...

Posts anyar
Posts anyar

Antara The Galur