Llojet e sinjaleve valutore

23 shtator • Sinjalet Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex • 3853 shikime • 1 Comment mbi llojet e sinjaleve valutore

Sinjalet më të mira Forex zakonisht përdoren sot si nga tregtarët e rinj ashtu edhe nga ata të vjetër. Ato preferohen kryesisht sepse ofrojnë të njëjtat rezultate fitimprurëse pa i detyruar ata të studiojnë faqet dhe faqet e tabelave. Sot, ekzistojnë dy lloje të sinjaleve që tregtarët mund të zgjedhin.

Forex Robots

Këto në thelb janë sinjale që vijnë nga një burim i automatizuar. Të njohur si Forex Robots, sinjalet llogariten bazuar në një grup parametrash që zgjidhen nga tregtari. Pasi të jenë goditur ato parametra, roboti do të lajmërojë tregtarin i cili mund të zgjedhë të blejë ose shesë bazuar në të dhënat e dhëna atyre.

Ajo që është e mrekullueshme për këtë është që roboti nuk do të lajmërojë vetëm tregtarin, por gjithashtu do të bëjë tregtinë e nevojshme për ta. Prandaj, me të vërtetë nuk ka nevojë të regjistroheni në internet dhe të bëni transaksionin e blerjes ose shitjes. Robotët Forex gjithashtu dihet që janë mjaft të saktë në sinjalet e tyre, duke u siguruar tregtarëve pak rrezik kur bëhet fjalë për investime. Vini re megjithatë se robotët kanë më shumë nevojë për mirëmbajtje nga pronarët e tyre dhe do të duhet të vendosen për të funksionuar si duhet.

Tregtarët profesionistë

Kjo është e kundërta e robotit në të gjitha kuptimet e fjalës. Përmes kësaj, tregtarët do të marrin sinjalet e tyre nga tregtarët e tjerë të cilët do të shikojnë tregun 24/7. Nëse vijnë ndonjë mundësi fitimprurëse, tregtari do të lajmërohet në mënyrë që ata të mund të përfitojnë nga situata. Analisti njerëzor praktikohet zakonisht në sistemin e tregtimit Forex dhe mund të sigurojë alarme të vlefshme bazuar në kuptimin e tyre të vetë procesit.

Një nga avantazhet e kësaj metode është fakti që sinjalet do të alarmohen nga tregtarët aktualë njerëzorë. Kjo do të thotë që ata mund të arrijnë një nivel të saktësisë së tregtisë që nuk është e mundur as me robotët. Për fat të keq,

 

Forex Demo Llogaria Llogaria Forex Live Financoni llogarinë tuaj

 

Cila është më e mirë?

Kur bëhet fjalë për të, Robotët Forex dhe Tregtarët Profesionalë janë të dy jashtëzakonisht të aftë të sigurojnë sinjale fitimprurëse për tregtarin e ri. Prandaj, vendimi midis të dyve varet nga nevojat specifike të tregtarit. Për shembull, a do të dëshirojnë që tregtia e tyre të vendoset automatikisht apo preferojnë të mendojnë mbi sinjalet? Merrni gjithashtu parasysh se si do të dërgohet informacioni. Disa dorëzohen përmes telefonave celularë, të tjerë përmes llogarive të postës elektronike ndërsa disa janë përmes faqeve të internetit.

Sinjalet Forex falas

Vini re se ka edhe sinjale falas Forex që tregtarët mund të përdorin në favor të llojeve të paguara. Vini re megjithatë se sinjalet nga këta ofrues falas nuk janë gati aq të sakta sa sinjalet më të mira Forex. Si fillestar, sidoqoftë ose si një mënyrë për të mësuar procesin, tregtarët mund të provojnë sistemin falas për një kohë të kufizuar. Ka edhe ofrues të sinjalit që japin prova falas për klientët që mund të zgjasin disa javë deri në një muaj.

Pavarësisht se çfarë lloji sinjali zgjedh një person, është e rëndësishme që ata gjithashtu të marrin kohë për të mësuar nuancat e tregut. Sinjalet më të mira të Forex mund të shkojnë deri tani dhe tregtarët do të duhet të zhvillojnë teknikat e tyre për të qenë fitimprurës.

Komentet janë të mbyllura.

« »