Jeta e një tregtari Forex

23 shkurt • Mes linjave • 10872 shikime • Comments Off në jetën e një tregtari Forex

Tregtia me pakicë nga shtëpia mund të jetë një aktivitet i vetmuar. Le të jemi të sinqertë, edhe nëse jeni tepër i suksesshëm, bashkëshorti juaj dhe më i afërti dhe më i dashuri nuk do të jenë aq të interesuar për mekanikën e përfshirë në tregti, përtej fitimeve. Përpjekja për të mbajtur një bisedë që përfshin një diskutim në: përhapjet, treguesit, analiza teknike dhe themelore, kodimi i platformës tuaj MetaTrader, si funksionon një grup i likuiditetit STP / ECN, çfarë është rrëshqitja, algoritmet, tregtia me frekuencë të lartë, etj., Me këdo që nuk është i përfshirë në bota jonë tregtare, në përgjithësi është pritur me një vështrim të zbrazët dhe një vërejtje "kjo është e dashur e dashur".

Shumica e të huajve bëjnë vetëm pyetje personale për të zbuluar se ku jeni, në lidhje me pozitën tuaj shoqërore; a jeni më përpara në lojën e madhe të jetës sesa ata? Prandaj nuk duhet të jetë për t'u habitur që "tregtimi i tregjeve" është me pak interes për shumicën e njerëzve që takoni aksidentalisht, përveç nëse përmendni fitimet tuaja sigurisht, atëherë do të jeni dëshmitar i një qëndrimi tjetër. Por rregulli i parë i klubit të luftës është që ne të mos flasim për tregti, dhe sigurisht që kurrë nuk diskutojmë për avantazhin që kemi kaluar vite për tu përsosur me 'të huaj të përsosur'.

 

Forex Demo Llogaria Llogaria Forex Live Financoni llogarinë tuaj

 

Ne diskutojmë planet e tregtimit në lidhje me tregtinë tonë, por ku e përmbush një plan tregti një plan jetese? Ne kemi punuar pa u lodhur dhe zgjuar (jo domosdoshmërisht shumë), për të krijuar: një plan, një metodë tregtimi një avantazh dhe tani e dimë që nuk kërkon orë kohë në ekran për të nxjerrë fitime nga tregu. Nga aksidenti, ose dizajni ne kemi krijuar kohën e lirë të cilën duhet ta shfrytëzojmë mirë.

Në qoftë se nuk jeni një skalitës manual, atëherë ulja para një ekrani me tre grupe, duke kërkuar me padurim veprimin e çmimit, nuk është një përdorim efektiv i kohës. Nëse jeni një tregtar i tillë, do t'ju duhet të vini në pikëpyetje efikasitetin e metodave të tilla të tregtisë, duke pasur parasysh se jeni duke u përpjekur të kopjoni metodat e tregtimit algoritmik të favorizuar nga firmat e tregtisë me frekuencë të lartë.

Në mënyrë që të bëheni një tregtar i suksesshëm duhet të jeni jashtëzakonisht mirë i organizuar dhe i disiplinuar, kjo disiplinë mund të shtrihet pa ndërprerje në organizimin e ditës tuaj të tregtimit në periudha përmes të cilave ju kaloni kohën tuaj të lirë në mënyrë efektive. Përparimi i platformave të shpejta të tregtimit të rrufeshëm të strehuar në tableta dhe telefona inteligjentë, siguron që nuk do të humbni më kurrë tregtitë. Edhe në Mbretërinë e Bashkuar, ku shpejtësia e brezit të gjerë / wi-fi dhe shpejtësia e rrjetit vonojnë shumë vende të tjera të zhvilluara, përveç nëse jeni nën tokë, ka pak shanse të mos përjetoni asnjë lidhje. Mund të vendosni alarme, nëse çmimi arrin nivele të caktuara në platformat tuaja, ose nëse njihet një tregues ose model i caktuar. Ju mund të vendosni porosi për të hapur, mbyllur dhe për të ndjekur çmimin. Me pak fjalë, ka shumë pak arsye për të qëndruar të izoluar, introvertë dhe të fshikulluar në zyrën tuaj të tregtisë.

Ne zgjodhëm këtë profesion tregtar si një rrugë karriere sepse vizualizuam se ku mund të ishim sapo të bëhemi të aftë dhe përfundimisht fitimprurës. Prandaj është thelbësore që të përqafojmë këta faktorë që fillimisht na tërhoqën në tregti. Pra, nëse i keni planifikuar ditën dhe javën tuaj në mënyrë efikase dhe efektive vendosni ata trajnerë, lidhni ato kufje dhe shijoni atë vrapim të vetmuar. Por mos harroni, është një maratonë jo një vrapim i shpejtë.

Komentet janë të mbyllura.

« »