Si të gjeni ofruesin më të mirë të sinjaleve Forex

12 shtator • Sinjalet Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex • 6488 shikime • 3 Comments mbi Si të gjeni ofruesin më të mirë të sinjaleve Forex

Gjetja e një ofruesi të mirë të sinjaleve Forex mund t'ju ndihmojë të siguroni suksesin tuaj si një tregtar Forex. Sinjalet Forex i tregojnë tregtarit nëse duhet të hapin ose mbyllin një pozicion në një palë të veçantë monedhe bazuar në metodat teknike ose themelore të analizës. Ndërsa mund të gjeni në dispozicion sinjale tregtare, shumë ofrues ofrojnë sinjalet e tyre mbi një pajtim të paguar. Por si e gjeni ofruesin më të mirë për të siguruar që po merrni sinjalet më të mira?

   • Cili është historiku i tyre? Pothuajse çdo ofrues i sinjaleve do të mburret me rezultatet e tyre të jashtëzakonshme, duke e bërë të vështirë ndarjen e së vërtetës nga hype. Një nga mënyrat që mund të kontrolloni historikun e një ofruesi të sinjaleve është të shikoni faqet e vlerësimeve të besueshme që ofrojnë renditjen e ofruesve më të mirë. Ju gjithashtu mund të hulumtoni një ofrues në internet për të parë se çfarë thonë tregtarët për to.
   • Sa shpejt i japin ato sinjalet e tyre? Si tregtar, duhet të hyni në një tregti sa më shpejt që të zbulohet një sinjal në mënyrë që të siguroni që të kapni fitimet maksimale. Gjeni një ofrues që ju jep sinjale me sa më pak vonesë të jetë e mundur.
   • Cilat metoda i përdorin ata për të transmetuar sinjalet e tyre Forex? Shumica e ofruesve zakonisht u dërgojnë njoftime klientëve të tyre përmes postës elektronike ose në faqen e tyre të internetit. Sidoqoftë, ofruesit më të mirë u ofrojnë klientëve të tyre mundësinë për të marrë sinjalet e tyre përmes SMS në celularët e tyre ose pajisje të tjera portative për t'u siguruar që ata të mos humbin kurrë një tregti.
   • A japin ato një shpjegim të plotë se si të përdoret sinjali? Sinjalet duhet të vijnë me pikat e hyrjes dhe daljes, si dhe sugjerime se ku mund të vendosni humbjet e ndalimit dhe fitimet në mënyrë që të siguroni përfitimin e tregtisë.

 

Forex Demo Llogaria Llogaria Forex Live Financoni llogarinë tuaj

 

   • Çfarë niveli të mbështetjes për klientët ofrojnë ata? Të paktën, ofruesi duhet të ketë përfaqësime të njohura të klientëve gjatë orarit të punës për të adresuar shqetësimet e klientëve.
   • A ofrojnë ato një periudhë prove? Shumë ofrues me reputacion do t'u ofrojnë klientëve të tyre një provë për të demonstruar se sa i mirë është shërbimi i tyre. Nëse ofruesi për të cilin jeni i interesuar ofron një provë, duhet ta shfrytëzoni atë në mënyrë që të familjarizoheni me shërbimin e tyre, si dhe të shihni vetë se sa efektivë janë sinjalet e tyre Forex.
   • A kanë ndonjë mundësi më të ulët? Nëse nuk jeni gati të regjistroheni për një anëtarësim të plotë në shërbim dhe ofruesi nuk ofron një provë falas, a do t'ju japin mundësinë të regjistroheni me një opsion me kosto më të ulët?
   • Çfarë shërbimesh të tjera ofrojnë ato? Për shembull, a ofrojnë ata këshillim për tregtarët fillestarë? A kanë ata burime të tjera arsimore në faqen e tyre? A mund të hapni një llogari demo përmes faqes së tyre në mënyrë që të provoni sinjalet e tyre për të parë se sa janë fitimprurëse?

Gjetja e një ofruesi të mirë të sinjaleve Forex mund të jetë sfiduese. Por shpresojmë që me ndihmën e këshillave të mësipërme, të jeni në gjendje të përputheni me një ofrues që plotëson kërkesat tuaja dhe do t'ju ndihmojë të bëheni një tregtar fitimprurës.

Komentet janë të mbyllura.

« »