Pa kategorizuar

 • Si të tregtoni modelin e rrotullës sushi?

  Si të tregtoni modelin e rrotullës sushi?

  16 Shkurt 22, 448 • XNUMX shikime • Pa kategorizuar Comments Off në Si të tregtoni modelin e rrotullës sushi?

  Është e thjeshtë të hysh në bursë, por të arrish fitimin e kërkuar është e vështirë. Tregtimi në bursë kërkon ekspertizë të gjerë. Tregtarët e kanë më të lehtë të ndjekin tendencat aktuale të tregut të aksioneve. Duke u kapur në anën e pasme, nga ana tjetër...

 • Çfarë është tregtimi i të ardhmes në Forex?

  Çfarë është tregtimi i të ardhmes në Forex?

  13 janar 22 • 926 shikime • Pa kategorizuar Comments Off në Çfarë është tregtimi i të ardhmes në Forex?

  Kontratat e së ardhmes në valutë, të njohura gjithashtu si të ardhme të këmbimit valutor, ose të ardhme në valutë, janë ato lloj kontratash ku tregtohen për të shkëmbyer një monedhë me një tjetër me një kurs këmbimi fiks. Por pjesa argëtuese është se transaksionet bëhen në një datë të ardhshme.

 • Strategjia e Tregtisë Pullback në Forex

  Strategjia e Tregtisë Pullback në Forex

  10 dhjetor 21 • 302 shikime • Pa kategorizuar Comments Off në Strategjinë e Tregtisë Pullback në Forex

  Herë pas here, do të hasni termin "tërheqje" kur lexoni rreth pikëpamjeve analitike mbi lëvizjen e çmimeve. Ju mund të tregtoni kundër trendit duke përdorur tërheqje në shumë strategji tregtare. A mendoni se është një koncept i gabuar pasi teoria shpesh mëson...

 • Strategjia e tregtimit të shiritit mesatar në lëvizje

  Strategjia e tregtimit të shiritit mesatar në lëvizje

  15 nëntor 21 519 XNUMX shikime • Pa kategorizuar Comments Off në strategjinë e tregtimit të shiritit mesatar në lëvizje

  Shiriti mesatar lëvizës paraqet mesatare të ndryshme lëvizëse dhe krijon një strukturë të ngjashme me shiritin. Hapësira midis mesatareve lëvizëse mat forcën e trendit dhe çmimi në lidhje me shiritin mund të përdoret për të identifikuar nivelet kryesore të mbështetjes ose ...

 • Strategjia tregtare e modelit të ndryshimit të ishullit

  Strategjia tregtare e modelit të ndryshimit të ishullit

  12 nëntor 21 583 XNUMX shikime • Pa kategorizuar Comments Off në strategjinë tregtare të modelit të ndryshimit të ishullit

  Modeli i ishullit sugjeron një përmbysje të një tendence aktuale. Modeli ka boshllëqe në të dy anët, duke i dhënë asaj pamjen e një rajoni të ndarë. Kjo është arsyeja pse ai njihet si ishulli. Cili është modeli i Kthimit të Ishullit? Modeli i ishullit mund të shihet...

 • Strategjia e tregtimit jashtë Barit

  Strategjia e tregtimit jashtë Barit

  8 nëntor 21 532 XNUMX shikime • Pa kategorizuar Comments Off në strategjinë e tregtimit jashtë Barit

  Një shirit i jashtëm është një metodë e kthimit dhe e vazhdimit të tregtimit në të cilën qiri i tanishëm, i lartë dhe i ulët, përfshin plotësisht qiriun e mëparshëm lart dhe poshtë. Ju mund ta përdorni këtë metodë për t'ju ndihmuar të identifikoni modelet e ndryshimit/vazhdimit të rritjes dhe rënies. Si...

 • Kuptimi i konceptit të mbrojtjes në tregtimin Forex

  Tetor 27, 21 • 867 shikime • Artikuj mbi tregtimin e Forex, Strategjitë Forex Trading, Pa kategorizuar Comments Off mbi kapjen e konceptit të mbrojtjes në tregtimin Forex

  Mbrojtja është një teknikë tregtare financiare që investitorët duhet të jenë të vetëdijshëm dhe të përdorin për shkak të përfitimeve të saj. Ai mbron fondet e një individi nga ekspozimi ndaj një situate problematike që mund të rezultojë në humbje çmimi si investim. Mbrojtja, në...

 • Si të shmangni një thirrje marzhi në Forex?

  Si të shmangni një thirrje marzhi në Forex?

  Tetor 26, 21 • 1020 shikime • Pa kategorizuar Comments Off mbi Si të shmangni një thirrje marzhi në Forex?

  Tregtimi në Forex kërkon që tregtarët të ndërmarrin hapa të konsiderueshëm për të shmangur thirrjet e marzhit. Rrjedhimisht, të kuptuarit se si lindin thirrjet e marzhit është çelësi për tregtimin efektiv. Tregtarët Forex mund të përdorin një shumë të vogël parash për të vendosur pozicione qindra herë ...

 • Analiza e NZD / USD Të dhënat kryesore dhe ndjenja e rrezikut për të qëndruar e rëndësishme

  Analiza NZD / USD: Të dhënat kryesore dhe ndjenja e rrezikut për të qëndruar e rëndësishme

  26 korrik, 21 • 2132 shikime • Pa kategorizuar Comments Off mbi Analizën NZD / USD: Të dhënat kryesore dhe ndjesia e rrezikut për të qëndruar e rëndësishme

  Dollari i Zelandës së Re është në qendër të vëmendjes kur fillon tregtimin në rajonin e Azi-Paqësorit. Investitorët janë në rritje ndërsa aktivet me rrezik rriten në mënyrë të vazhdueshme. Suficiti tregtar i Zelandës së Re tejkaloi 261 milion dollarë në qershor, nga 469 milion dollarë një muaj më parë ...

 • Një hyrje në analizën e valëve

  Një hyrje në analizën e valëve

  29, 21 qershor • 792 shikime • Pa kategorizuar Comments Off në një hyrje në analizën e valëve

  Analiza e valëve bazohet në Parimin e Valës Elliott i cili njeh psikologjinë themelore të tregut si forcën e vërtetë lëvizëse të lëvizjeve të çmimeve. Parimi i Valës është në thelb një ilustrim grafik se si turma lëkundet nga ekstremi ...