Analiza teknike

 • Si të përmirësoni aftësitë tuaja në analizën teknike

  Si të përmirësoni aftësitë tuaja në analizën teknike?

  13 maj 22 • 44 shikime • Artikuj mbi tregtimin e Forex, Analiza teknike Comments Off mbi Si të përmirësoni aftësitë tuaja në analizën teknike?

  Në disa mënyra, analiza teknike mund të duket më e lehtë dhe më e thjeshtë se analiza themelore kur tregtoni Forex. Megjithatë, e vërteta është se duhet pak kohë për të mësuar. Duke filluar, tregtarët Forex shpesh kanë vështirësi të kuptojnë teknikat. Ndërtimi i njohjes...

 • Teknike kundrejt bazave: Cila është më e mira?

  Teknike kundrejt bazave: Cila është më e mira?

  11 maj 22 • 149 shikime • Artikuj mbi tregtimin e Forex, Analiza Themelore, Analiza teknike Comments Off mbi Bazat Teknike kundër Bazave: Cila është më e mira?

  Analiza themelore dhe teknike janë dy organet kryesore të literaturës tregtare. Me këto dy organe, tregtarët mund të marrin vendime të informuara investimi për të fituar rezultate fitimprurëse. Kështu, ai i mundëson investitorit të vendosë nëse do të mbajë, blejë ose shesë ndonjë aktiv...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 13 qershor 2013

  20, 13 qershor • 7470 shikime • Artikuj Featured, Analiza teknike Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 13 qershor 2013

  FMN miraton këstin e shpëtimit prej 657 milion € për Portugalinë Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) miratoi këstin e shtatë të ndihmës së Portugalisë të mërkurën dhe i dha vendit më shumë kohë për të përmbushur qëllimet e tij të prerjes së buxhetit. FMN do të shpërndajë ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 06 qershor 2013

  6, 13 qershor • 7979 shikime • Artikuj Featured, Analiza teknike 1 Comment

  EUR Kryeministri për një Breakout në BQE Euro është kryesor për një Breakout. Ndryshe nga çiftet e tjera kryesore të monedhës, EUR / USD tregtohet në një gamë relativisht të ngushtë përgjatë seancave Evropiane dhe Amerikës së Veriut. Mbi baza teknike, çifti i monedhës qëndroi midis 100 ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 04 qershor 2013

  4, 13 qershor • 3132 shikime • Analiza teknike Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 04 qershor 2013

  Fitch ul Qipron në B-, opinion negativ Fitch Ratings ka ulur vlerësimin e paracaktuar të emetuesit të valutës së huaj afatgjatë të Qipros me një nivel në 'B-' nga 'B' duke mbajtur një opinion negativ për shkak të vendit të ngritur ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 03 qershor 2013

  3, 13 qershor • 3795 shikime • Analiza teknike Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 03 qershor 2013

  Vëzhgoni tregun e naftës pas vdekjes së Chavez Pas lajmit të ashpër për vdekjen e presidentit të Venezuelës Hugo Chavez, i cili nuk ka ndonjë ndikim të drejtpërdrejtë në tregun e monedhës, tregtarët duhet, megjithatë, të mbajnë një vështrim mbi tregun e naftës, siç mund të ...