Teknik

  • Përdorimi i Indeksit të Lëvizjes Drejtuese (DMI) kur tregton Forex

    Përdorimi i Indeksit të Lëvizjes Drejtuese (DMI) kur tregton Forex

    30 prill, 21 • 1223 shikime • Teknik Comments Off në Përdorimin e Indeksit të Lëvizjes Drejtuese (DMI) kur tregtoni Forex

    Matematikani i famshëm dhe krijuesi i shumë treguesve të tregtisë J. Welles Wilder, krijoi DMI dhe e paraqiti atë në librin e tij të lexuar gjerësisht dhe shumë të admiruar; "Koncepte të reja në sistemet teknike të tregtisë". Botuar në 1978 libri zbuloi ...