Shqyrtime Tregut

 • Analiza teknike Forex GBPUSD

  Analiza teknike dhe e tregut Forex: 02 prill 2013

  2 prill, 13 • 3780 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut Forex: 02 Prill 2013

  2013-04-02 06:00 GMT Spanja do të rishikojë parashikimin e PBB-së për 2013 në -1.0%; Negocimi i objektivit të ri të deficitit Spanja po diskuton me Bashkimin Evropian një objektiv të ri të deficitit buxhetor 2013 rreth 6% të PBB-së, synimi aktual është 4.5%, sipas një Reuters ...

 • Rishikimi i Tregut FXCC 27 korrik 2012

  27 korrik, 12 • 3654 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut FXCC 27 korrik 2012

  Tregjet amerikane u mbyllën më lartë dje, duke injoruar raportet e dobëta të fitimeve dhe të dhëna të tjera ekonomike, pasi Presidenti i BQE-së Draghi, në një fjalim të paralajmëruar në Londër, tha se BQE nuk do të rrinte duarkryq dhe të lejojë bashkimin monetar të shembet. Ai deklaroi se ...

 • Rishikimi i Tregut FXCC 26 korrik 2012

  26 korrik, 12 • 3716 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut FXCC 26 korrik 2012

  Tregjet amerikane përfunduan të përziera mes një numri të madh të lajmeve të fitimeve pasi lëvizën kryesisht më poshtë gjatë tre seancave të mëparshme. Performanca e përzier në Wall Street erdhi ndërsa tregtarët tretnin rezultatet tremujore nga kompani të mëdha, me lajme zhgënjyese ...

 • Rishikimi i Tregut FXCC 25 korrik 2012

  25 korrik, 12 • 3797 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut FXCC 25 korrik 2012

  Aksionet evropiane u mbyllën pak më poshtë të martën pasi sondazhet e dobëta të prodhimit dhe shqetësimet që Spanja mund të ketë nevojë për një ndihmë të plotë të peshuar. Aksionet amerikane shpejt u kthyen në orën e fundit të tregtimit të martën, por prapë përfunduan më ulët, me Dow duke regjistruar ...

 • Rishikimi i Tregut FXCC 23 korrik 2012

  23 korrik, 12 • 3806 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut FXCC 23 korrik 2012

  Numrat e Wall Street ranë në fund të javës pasi rendimenti i borxhit të qeverisë Spanjolle u rrit në lajmet se vendi do të kalojë vitin e ardhshëm në recesion, duke zhdukur një tubim tre-ditor në tregjet e SHBA. Dow Jones mbylli 0.93%, indeksi S&P 500 ishte ...

 • Rishikimi i Tregut FXCC 20 korrik 2012

  22 korrik, 12 • 5663 shikime • Shqyrtime Tregut 1 Comment

  Tregjet aziatike po tregtojnë me një notë të përzier për shkak të shqetësimeve të përshkallëzimit të borxhit të zonës Euro, i cili po ngadalëson të gjithë rritjen e ekonomisë globale. Ndërsa nga ana tjetër, të dhënat e pafavorshme nga SH.B.A. mund të nxisin Rezerva Federale e SH.B.A.-së të vendosë stimulin

 • Rishikimi i Tregut FXCC 19 korrik 2012

  19 korrik, 12 • 3767 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut FXCC 19 korrik 2012

  Tregjet e aksioneve të SH.B.A. u ngjitën dje, 18 korrik, me një lajm të mirë befasues nga Intel dhe të ndjekur nga fitime të forta në të gjithë globin. Aksionet amerikane fituan të Mërkurën, të turbulluara nga një tubim në aksione të teknologjisë dhe komentet e Kryetarit të Rezervës Federale Ben Bernanke, ...

 • Rishikimi i Tregut FXCC 18 korrik 2012

  18 korrik, 12 • 3553 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut FXCC 18 korrik 2012

  NYSE përfundoi në territorin pozitiv të Martën pasi tregjet fillimisht u tërhoqën në ditën e parë të dëshmisë së kryetarit të Rezervës Federale Ben Bernanke në Kongres, por më pas u rikuperuan pasi ai foli për progres të ngadaltë në ekonominë amerikane dhe tregun e punës ....

 • Rishikimi i tregut Forex Trading 17 korrik 2012

  17 korrik, 12 • 3479 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut të Tregtimit të Forex 17 korrik 2012

  Wall Street tregtonte më ulët pasi S&P 500 dhe NASDAQ të dy postuan kthime negative. Katalizatori ishte që shitjet me pakicë të SH.B.A.-së erdhën negativisht për një muaj të tretë radhazi në qershor, duke nënkuptuar që PBB-ja Q2 2012 mund të dëmtohej ndjeshëm - dhe se Kryetari ...

 • Rishikimi Global i Tregut

  15 korrik, 12 • 3751 shikime • Shqyrtime Tregut Comments Off në Rishikimin e Tregut Global

  Aksionet amerikane përfunduan të përziera për javën, duke përmbysur humbjet në ditën e fundit të javës, pasi tubimi në JPMorgan Chase & Co. dhe spekulimet Kina do të rritë masat stimuluese të zbutura shqetësimet në lidhje me fitimet dhe ekonominë globale. JPMorgan kërceu për javë ...