Gold

 • 5 Këshillat kryesore për Tregtimin e Arit

  5 Këshillat kryesore për Tregtimin e Arit

  23 dhjetor 21 • 401 shikime • Artikuj mbi tregtimin e Forex, Gold Comments Off në 5 këshillat kryesore për tregtimin e arit

  Ari është malli më kompleks që tregtohet sot për shkak të natyrës së tij unike në krahasim me mallrat e tjera. Për shembull, bakri mund të përdoret për instalime elektrike, ndërsa nafta e papërpunuar mund të përdoret për karburant. Përveç kësaj, njerëzit në mbarë botën konsumojnë miliona filxhanë çaj dhe kafe...

 • 5 Këshillat kryesore për Tregtimin e Arit

  Ari për të vazhduar fitimet në javën e ardhshme

  28, 20 qershor • 1523 shikime • Forex News, Gold Comments Off në Gold për të vazhduar fitimet në javën e ardhshme

  Vala e dytë e koronavirusit në SH.B.A. po rrit shqetësimet midis investitorëve. Raporti i NFP mund të qetësojë ose të trondisë tregjet. Ka shanse fitimesh për ari në javën e tretë radhazi. Ari ka trazuar pozicionin e tij të lartë me 1.3% në javë ....