Analiza Themelore

 • Teknike kundrejt bazave: Cila është më e mira?

  Teknike kundrejt bazave: Cila është më e mira?

  11 maj 22 • 168 shikime • Artikuj mbi tregtimin e Forex, Analiza Themelore, Analiza teknike Comments Off mbi Bazat Teknike kundër Bazave: Cila është më e mira?

  Analiza themelore dhe teknike janë dy organet kryesore të literaturës tregtare. Me këto dy organe, tregtarët mund të marrin vendime të informuara investimi për të fituar rezultate fitimprurëse. Kështu, ai i mundëson investitorit të vendosë nëse do të mbajë, blejë ose shesë ndonjë aktiv...

 • Teknike kundrejt bazave: Cila është më e mira?

  Bazat e përfshira në Bazat e Tregtisë

  8 Mars, 17 • 2430 Pamje • Analiza Themelore Comments Off mbi Bazat e përfshira në Bazat e Tregtisë

  Efikasiteti i analizës teknike është diskutuar për dekada, shumë kohë para shpikjes së shumë prej treguesve teknikë të ditëve moderne, me të cilët jemi njohur tani. Ndërsa argumentet janë ndezur jashtë linje, shumë më parë se dhjetëra mijëra fije të ishin ...