Metale të çmuara Forex

 • India ndryshon detyrimet e arta

  Gold Up në Draghi - Poshtë GDP e SHBA Sot

  27 korrik, 12 • 3947 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off mbi Gold Up në Draghi - Poshtë GDP e SHBA Sot

  Në atë që do të ishte një e premte e qetë drejt fundit të muajit, me të dhënat e fundvitit javën e ardhshme ndryshuan me fjalë të thjeshta nga Presidenti i BQE Draghi, duke thënë se BQE nuk do të rrinte duarkryq dhe do të lejonte që bashkimi monetar të rrëzohej. Me këtë, tregjet shkuan ...

 • Ari mbyllet në prill

  Ari dhe metalet e tjera

  26 korrik, 12 • 4082 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në ar dhe metale të tjera

  Sot, metalet bazë po tregtohen me 0.3 në 0.7 përqind në platformën elektronike LME. Kapitali i vet është ngritur pak pasi ka mbetur kryesisht i dobët gjatë javës; megjithatë, zhvillimet ekonomike mbetën të dobëta me besimin më të ulët të biznesit kinez të shoqëruar me ...

 • Metale të çmuara Forex - Fantazi sasiore e lehtësimit për spekullatorët e arit

  Metalet rëndonin pa asnjë shpresë sot

  24 korrik, 12 • 3690 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off mbi Metalet rënduan pa asnjë shpresë sot

  Metalet bazë të së martës në mëngjes po tregtohen me 0.2 në 0.7 përqind në platformën elektronike LME pas një lëshimi pak më të mirë të PMI nga Kina, shoqëruar me mbulesë të shkurtër. Sidoqoftë, aksionet aziatike janë tërhequr për shkak të zhvillimeve të dobëta ekonomike. Kinezët ...

 • Metale të çmuara Forex - Fantazi sasiore e lehtësimit për spekullatorët e arit

  Greqia dhe Spanja parashikojnë katastrofë për metalet dhe arin

  23 korrik, 12 • 3773 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në Greqi dhe Spanjë Spell Fatkeqësi për Metalet dhe Ari

  Herët në mëngjes të hënën në tregtinë aziatike metalet bazë po tregtohen me 0.3 në 1.1 përqind në platformën elektronike LME. Kapitali gjithashtu është tërhequr me 0.9 deri në 2 përqind duke treguar dobësinë midis aktiveve më të rrezikshme në ditën në vijim. Posto pak optimist ...

 • Enden ari pa drejtim

  22 korrik, 12 • 3508 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në Wanders Gold Directionless

  Metalet bazë të së premtes në mëngjes po tregtohen me 0.2 në 1.1 përqind në platformën elektronike LME. Kapitali aziatik ishte më i dobët në mëngjes herët, por ishin të gatshëm për fitimet e tyre më të mëdha javore që nga janari pasi fitimet e forta të korporatave amerikane ngritën S & P ...

 • Ari bie pas dëshmisë së Fed

  18 korrik, 12 • 3677 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në Rëniet e Arit pas Dëshmisë së Fed

  Në tregtinë e hershme aziatike metalet bazë po tregtohen me 0.1 deri në 0.3 përqind në platformën elektronike LME. Kapitali aziatik po tregtohet i përzier me kurset kineze kryesisht në dobësi. Performanca e dobët e pasurive më të rrezikshme është dëshmuar në prag të rënies së IHD-ve ...

 • News Daikly Forex - Sarkozy Në Cameron

  Paund i Madh Britanik është ende i Madh

  16 korrik, 12 • 3688 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off on A është Paund i Madh Britanik Ende i Madh

  Në fund të javës Paund i Madh Britanik provoi se ishte interpretuesi i yjeve. EUR / GBP nuk vendosi një korrigjim të ri të ulët (në kundërshtim me atë që ndodhi në EUR / USD) dhe madje fitoi disa goditje nga niveli i ulët i reagimit. Të Premten në mëngjes, pritjet ishin për më shumë ...

 • Të hënën në mëngjes fillimi i arit

  16 korrik, 12 • 3499 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off të hënën Kickoff ari në mëngjes

  Në këtë ditë të parë të një jave të re, në mes të muajit, tregjet pritet të jenë mjaft të qeta; metalet bazë po tregtohen me gati 0.5 përqind në platformën elektronike LME. Kapitali aziatik gjithashtu tregton i përzier me tregjet kineze kryesisht ...

 • Ari dhe argjendi pas të dhënave kineze

  15 korrik, 12 • 3848 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në ar dhe argjend pas të dhënave kineze

  Pas një lëvizjeje të arsyeshme dje, çmimet e së ardhmes së arit tani kanë ndryshuar pak drejt një shënimi pozitiv në tregtinë elektronike. Tregu po kalon një kohë të vështirë me lëshimet ekonomike të cilat nuk janë mjaft elastike për një rikthim të qëndrueshëm; ata janë...

 • Ari dhe Procesverbalet e FOMC

  11 korrik, 12 • 3474 shikime • Metale të çmuara Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off mbi Gold dhe Procesverbalet e FOMC

  Këtë mëngjes metalet bazë janë duke u tregtuar lehtësisht me 0.1 në 0.3 përqind ndërsa investitorët mbyllën pozicionet dhe u përmbahen strategjive afatshkurtra përpara të dhënave të PBB-së të Kinës të kësaj jave, të cilat mund të hedhin më shumë dritë mbi shëndetin e të dytës më të madhe në Botë ...