Analiza e Tregut

 • Dollar dhe Ari zhurmë ndërsa virusi corona tërbohet përsëri

  Dollar dhe Ari zhurmë ndërsa virusi corona tërbohet përsëri

  26, 20 qershor • 1503 shikime • Forex News, Artikuj mbi tregtimin e Forex, Analiza e Tregut, Lajmet kryesore Comments Off në trazira të dollarit dhe arit ndërsa virusi corona tërbohet përsëri

  Numrat COVID-19 rriten me një shkallë shqetësuese në Amerikën e Jugut dhe kjo situatë pandemike po e bën gjendjen e tregut të thartë. Monedhat e tjera po bien, por në të kundërt, Dollari dhe ari kanë performancë të jashtëzakonshme. Një tre shtresore ...

 • UK FTSE 100 arrin 7,000 në tregtinë në mëngjes, dollari Aussie rrëshqet ndërsa të dhënat e ndërtimit zhgënjejnë tregjet

  4 Shkurt 19, 1487 • XNUMX shikime • Artikuj mbi tregtimin e Forex, Analiza e Tregut, Komentet e Tregut Comments Off në MB FTSE 100 arrin 7,000 në tregtinë në mëngjes, dollari Aussie rrëshqet ndërsa të dhënat e ndërtimit zhgënjejnë tregjet

  Indeksi kryesor i Mbretërisë së Bashkuar FTSE 100, theu nivelin kritik të psikikës dhe trajtoi 7,000 gjatë pjesës së hershme të sesionit të Londrës për të arritur në 7,040, një nivel që nuk ishte parë që nga fillimi i dhjetorit 2018. Gjatë vitit 2018 indeksi kërcënoi të thyejë 8,000 .. .

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 13 qershor 2013

  Analiza teknike dhe e tregut Forex: 13 qershor 2013

  13, 13 qershor • 2914 shikime • Analiza e Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 13 qershor 2013

  2013-06-13 04:25 GMT FMN miraton këstin e ndihmës prej 657 milion € për Portugalinë Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) miratoi këstin e shtatë të ndihmës së Portugalisë të mërkurën dhe i dha vendit më shumë kohë për të përmbushur qëllimet e tij të prerjes së buxhetit. FMN ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 06 qershor 2013

  Analiza teknike dhe e tregut Forex: 06 qershor 2013

  6, 13 qershor • 3247 shikime • Analiza e Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 06 qershor 2013

  2013-06-06 04:20 GMT EUR Kryeministri për një Breakout në BQE Euro është kryesor për një Breakout. Ndryshe nga çiftet e tjera kryesore të monedhës, EUR / USD tregtohet në një gamë relativisht të ngushtë përgjatë seancave Evropiane dhe Amerikës së Veriut. Mbi baza teknike, çifti i monedhës ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 04 qershor 2013

  Analiza teknike dhe e tregut Forex: 04 qershor 2013

  4, 13 qershor • 2665 shikime • Analiza e Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 04 qershor 2013

  2013-06-04 03:20 GMT Fitch ul Qipron në B-, parashikimi negativ Fitch Ratings ka ulur vlerësimin e parazgjedhur të emetuesit të valutës së huaj afatgjatë të Qipros me një nivel në 'B-' nga 'B' duke mbajtur një opinion negativ për shkak të vendi ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 03 qershor 2013

  Analiza teknike dhe e tregut Forex: 03 qershor 2013

  3, 13 qershor • 2916 shikime • Analiza e Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 03 qershor 2013

  2013-03-06 06:18 GMT Vëzhgoni tregun e naftës pas vdekjes së Chavez Pas lajmit të shpejtë të vdekjes së presidentit të Venezuelës Hugo Chavez, i cili nuk ka ndonjë ndikim të drejtpërdrejtë në tregun e monedhës, tregtarët duhet, megjithatë, të mbajnë një vështrim mbi Nafta ...

 • Analiza teknike dhe e tregut Forex: 04 qershor 2013

  Analiza teknike dhe e tregut e Forex: 30 maj 2013

  30 maj 13 • 11258 shikime • Analiza e Tregut 1 Comment

  2013-05-30 04:30 GMT OECD: Ekonomia globale po ecën përpara me shpejtësi të shumëfishta Në raportin e saj dyvjeçar të Outlook Ekonomik, botuar të Mërkurën, Organizata për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim uli parashikimin e rritjes globale në 3.1% nga ...

 • Analiza teknike dhe e tregut e Forex: 29 maj 2013

  29 maj 13 • 4975 shikime • Analiza e Tregut 1 Comment

  2013-05-29 02:40 GMT EUR Succumbs do të rritet në SHBA Yields Kërkesa për dollarë amerikanë mbajtur presion mbi euros dhe të gjitha monedhave kryesore gjatë seancës së Amerikës së Veriut. Midis rimëkëmbjes në aksionet amerikane dhe rritjes së rendimenteve të SHBA, dollari është një nga ...

 • Analiza teknike dhe e tregut e Forex: 28 maj 2013

  Analiza teknike dhe e tregut e Forex: 28 maj 2013

  28 maj 13 • 5124 shikime • Analiza e Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 28 maj 2013

  2013-05-28 03:25 GMT Pas stuhisë Ndërsa paqëndrueshmëria e javës së kaluar në tregjet japoneze tregon se bankat qendrore nuk i kanë të gjitha në mënyrën e tyre. Fatkeqësisht për Japoninë mbetet rreziku që politikëbërësit të nxisin rendimente më të larta pa shoqëruar rritjen, ...

 • Analiza teknike Forex EURUSD

  Analiza teknike dhe e tregut e Forex: 27 maj 2013

  27 maj 13 • 4860 shikime • Analiza e Tregut Comments Off në Analizën Teknike dhe të Tregut në Forex: 27 maj 2013

  2012-11-28 11:24 GMT BE i jep përparimin planit të ristrukturimit të bankave Spanjolle Komisioni Evropian njoftoi të Mërkurën miratimin e tij për planet për të ristrukturuar katër bankat e shtetëzuara të Spanjës: Bankia, Nova Caixa Galicia, Catalunya Caixa dhe Banco de. ..