Listat Forex

 • Si të tregtoni modelin e çekiçit për tregtimin në ditë Forex

  Si të tregtoni modelin e çekiçit për tregtimin në ditë Forex?

  28 Mars, 22 • 281 Pamje • Listat Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në Si të tregtoni modelin e çekiçit për tregtimin në ditë Forex?

  Modeli i shandanit të çekanit është i zakonshëm në tregun valutor dhe mund të zbulojë informacion jetik në lidhje me ndryshimin e trendit. Tregtarët duhet të kuptojnë se qiri i çekiçit ka të bëjë më shumë sesa thjesht ta shohin atë në një tabelë. Kur konsiderohet brenda trendit ekzistues, çmimi...

 • Si të tregtoni modelin e trekëndëshit të Forex?

  Si të tregtoni modelin e trekëndëshit të Forex?

  25 Shkurt 22, 335 • XNUMX shikime • Listat Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off mbi Si të tregtoni modelin e trekëndëshit të Forex?

  Si tregtarë, ne hasim modele të ndryshme grafiku, të tilla si majat e dyfishta dhe trefishtë dhe drejtkëndëshat. Modeli i tregtimit të trekëndëshit është gjithashtu një model grafiku. Është modeli më i zakonshëm i grafikut, kështu që ne duhet të kuptojmë se si funksionon. Çfarë është një model grafiku trekëndësh?...

 • Top 3 Duhet të dini Forex Charting Tools

  Top 3 Duhet të dini Forex Charting Tools

  30 shtator, 21 • 845 shikime • Listat Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në Top 3 Duhet të dini Forex Charting Tools

  Nëse flasim për qëllimin kryesor të tabelave Forex, këto tabela përgjithësisht përdoren për të përshkruar lëvizjen e çmimeve të monedhës me kalimin e kohës. Kështu, në tregtimin Forex, do të vini re një ndryshim të vazhdueshëm në çmimet e monedhës me kalimin e kohës. Për një produkt të qetë dhe pa probleme ...

 • Rëndësia e tabelës së pikave dhe figurave në Forex

  27 shtator, 21 • 1074 shikime • Listat Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off mbi Rëndësia e grafikut të pikave dhe figurave në Forex

  Tregtarët Forex duhet të dinë të interpretojnë grafikët nëse janë të përkushtuar për të tregtuar në mënyrë aktive aksione. Analiza teknike mbështetet shumë në tabela. Modelet e çmimeve mund të identifikohen më shpejt duke përdorur këtë paraqitje vizuale. Për më tepër, tabelat ndihmojnë FX ...

 • Modelet më të mira të shandanit për të mësuar për fillestarët

  Modelet më të mira të shandanit për të mësuar për fillestarët

  17 shtator, 21 • 2287 shikime • Listat Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off në modelet më të mira të shandanit për të mësuar për fillestarët

  Ka disa modele shandani për të mësuar. Sidoqoftë, ne kemi zgjedhur dy nga modelet më të zakonshme që ndihmojnë fillestarët të krijojnë lehtësisht kuptimin e tregut. Shandan Doji - model shandani Forex Gjetja e këtij lloji të figurës në ...

 • Si të zgjidhni programin Forex Charting

  Si të zgjidhni programin Forex Charting

  25, 21 qershor • 814 shikime • Listat Forex, Artikuj mbi tregtimin e Forex Comments Off mbi Si të zgjidhni programin Forex Charting

  Softueri i charting Forex është një nga mjetet thelbësore të tregtarit të monedhës. Ky program i lejon atij të identifikojë modelet e tabelave në mënyrë që ai të mund të zbulojë mundësitë e tregtimit. Shtë në dispozicion si një shtojcë për t'u shtuar në platformat e tregtimit të tilla si MetaTrader 4, ...

 • Të mësoni rreth formacioneve më të zakonshme të shandanëve Forex Charts

  Të mësoni rreth formacioneve më të zakonshme të shandanëve Forex Charts

  24 shtator, 12 • 5489 shikime • Listat Forex 3 Comments

  Tabelat e shandanit në Forex janë bërë shpejt lloji më i popullarizuar i grafikut që përdoret nga tregtarët e monedhës për shkak të gamës së informacionit që ofron. Një tabelë shandani është në thelb një tabelë me shtylla, përveçse me 'fitila' në të dy skajet që tregon më të lartën ...

 • Si të lexoni tabelat e shiritave dhe linjave

  Llojet e ndryshme të tabelave Forex dhe rëndësia e tyre

  24 shtator, 12 • 4146 shikime • Listat Forex 4 Comments

  Tabelat Forex janë një komponent i rëndësishëm i tregtimit të suksesshëm të monedhës. Nuk ka rëndësi nëse tregtari është i ri apo i vjetër në treg, nevoja për të filluar leximin dhe kuptimin e këtyre tabelave është e përhapur në mënyrë që të sigurohen transaksione fitimprurëse. Kjo qenie ...

 • Si të Parashikoni Përmbysjen e Trendeve Bullish me Modelin Top Triple

  Tabelat Forex dhe modelet që ato zbulojnë

  24 shtator, 12 • 3884 shikime • Listat Forex 3 Comments

  Saktësisht çfarë kërkoni kur shikoni në tabela Forex? Mund të duket e pakuptimtë për ata që nuk bëjnë tregti në tregun e këmbimit valutor, por linjat dhe shiritat në këto grafikë në të vërtetë formojnë modele që janë studiuar me kalimin e kohës nga tregu financiar ...

 • Si të lexoni tabelat e shiritave dhe linjave

  Si të lexoni tabelat e shiritave dhe linjave

  24 shtator, 12 • 3023 shikime • Listat Forex Comments Off në Si të Lexoni Tabelat e Shiritave dhe Linjave

  Tabelat me shirita dhe linja Forex janë dy nga tabelat më të njohura kur bëhet fjalë për tregtimin e valutave. Së bashku me tabelën e shandanit, ato përdoren më shpesh nga tregtarët për të studiuar dhe parashikuar lëvizjen e mundshme të çmimeve të monedhës brenda tregut. Kjo ...