Tregtimi i valutave

 • Transaksionet e tregtimit të valutave 101

  Transaksionet e tregtimit të valutave 101

  24 shtator, 12 • 3552 shikime • Tregtimi i valutave 1 Comment

  Tregtimi i valutave aka Tregtimi i këmbimit valutor ose tregtimi Forex është një përpjekje e specializuar. Pjesëmarrësit e së njëjtës, pavarësisht nëse janë me kohë të plotë, me kohë të pjesshme ose ndriçues të hënës konsiderohen profesionistë. Si të tillë, ata kanë zhargonin e tyre kur ...

 • Tregtimi i valutave Pyetjet e bëra më shpesh

  24 shtator, 12 • 3161 shikime • Tregtimi i valutave Comments Off mbi tregtimin e valutave Pyetjet e bëra më shpesh

  Ky artikull do të diskutojë pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me tregtinë e valutave; i njohur ndryshe si tregtimi Forex. Ky nuk është aspak një artikull shterues për çdo FAQ që ka të bëjë me tregtinë në Forex. Përkundrazi, qëllimi i tij është të paraqesë të njëjtën gjë në një mënyrë që do të ...

 • Kurset e këmbimit valutor dhe ndikimet në treg

  16 gusht 12 • 3220 shikime • Tregtimi i valutave Comments Off mbi kurset e këmbimit valutor dhe ndikimet në treg

  Ekziston një paqëndrueshmëri e madhe në tregun e këmbimit valutor. Kurset e këmbimit valutor mund të luhaten për disa minuta apo edhe sekonda - disa mund të lëvizin me aq pak sa një pjesë e një njësie valutore dhe disa nga shuma drastike të disa njësive të monedhës ....

 • Kurset e këmbimit valutor - faktorët që ndikojnë në normat

  16 gusht 12 • 4201 shikime • Tregtimi i valutave 1 Comment

  Forex është një nga tregjet më të paqëndrueshme sot. Kurset e këmbimit valutor mund të ndryshojnë brenda sekondave, duke e bërë të rëndësishme për individët të bëjnë thirrjen e duhur brenda kornizës së duhur kohore. Nëse ata e humbin atë, atëherë shanset e tyre për të fituar një fitim mund të jenë ...

 • Bëni Para duke Tregtuar Para (Tregtimi i Valutave)

  16 gusht 12 • 2928 shikime • Tregtimi i valutave Comments Off mbi Bëni Para duke Tregtuar Para (Tregtimi i Valutave)

  Tregtimi i valutave, më i njohur gjerësisht si tregtia e këmbimit valutor ose tregtimi Forex, përcaktohet si akti i blerjes dhe / ose shitjes së valutave në mënyrë që të përfitoni nga ndryshimi në çmim dhe më veçanërisht në luhatjet e një monedhe ...

 • 4 këshilla për të mbajtur mend nëse doni të bëni para në tregtimin e valutave

  16 gusht 12 • 3548 shikime • Tregtimi i valutave 2 Comments

  Tregtimi i valutave, aka tregtare Forex përfshin tregtimin e valutave të huaja, zakonisht në çifte të monedhave. Qëllimi është që të përdoret diferenca midis çmimit të një monedhe në krahasim me një tjetër dhe si një e tërë. Ngjashëm si çdo ndërmarrje tjetër, nëse ju ...

 • Llogaritësit e valutave janë mjete thelbësore të biznesit

  7 korrik, 12 • 2803 shikime • Tregtimi i valutave Comments Off në Llogaritësit e Valutave janë Mjete Thelbësore të Biznesit

  Llogaritësit e valutave në thelb janë konvertues të monedhës. Ato përdoren kryesisht për të përcaktuar se sa vlen një monedhë në terma të monedhës së një vendi tjetër. Ato janë mjete të thjeshta por thelbësore të biznesit të përdorura nga udhëtarët dhe tregtarët që bëjnë transaksione ...

 • Si të filloni tregtimin e valutave

  6 korrik, 12 • 3689 shikime • Tregtimi i valutave 2 Comments

  Tregtimi i valutave ka vazhduar për vite me radhë, por ende është një koncept mjaft i ri për individët që janë mësuar të tregtojnë kapital. Megjithëse të dy në thelb merren me blerje dhe shitje, të dy industritë në të vërtetë janë shumë të ndryshme dhe prandaj aksionet ...

 • Përfitimet e tregtimit të valutave

  6 korrik, 12 • 2948 shikime • Tregtimi i valutave Comments Off mbi përfitimet e tregtimit të valutave

  Tregtimi i valutave ka një tërheqje shumë të fortë në ditët e sotme falë përfitimeve të shumta që besohet të ketë. Interneti është plot me individë që premtojnë se kanë arritur të marrin përfitime të shumta falë tregtimit në tregun e monedhës. Pyetje...

 • 6 Këshilla dhe Truket e Tregtimit të Valutave

  6 korrik, 12 • 4422 shikime • Tregtimi i valutave 3 Comments

  Tregtimi i valutave është një aftësi që zhvillon orët shtesë kur individët mësojnë të vlerësojnë dhe të marrin vendime bazuar në informacionin e ndryshëm që u paraqitet atyre. Vini re megjithatë se tregu ndryshon kohë pas kohe dhe janë arsyet pse tregtarët më të mirë sigurohen që ata ...