Artikuj mbi tregtimin e Forex - 39% e tregtarëve të Forex janë fitimprurës

39% e tregtarëve të Forex janë fitimprurës

31 janar • Artikuj mbi tregtimin e Forex • 140850 shikime • 45 Comments në 3945 Nga Tregtarët e Forex janë fitimprurës

Shpresoj të jesh mirë lexues, pasi gjithçka duhet të ketë ardhur mjaft tronditëse. Tani e keni ngritur veten tuaj në dysheme, pasi të lexoni titullin e artikullit, i cili është një fakt (mirë sikur), ne do të ndalemi në temën në fjalë; pse humbin kaq shumë në tregtinë e Forex dhe cilat janë rregullimet që duhet të bëjnë kaq shumë për të qenë në atë dyzet për qind të fituesve?

Në rregull, para se të shkojmë më tej, le të merremi së pari me 39% të treguesve fitues të vlerësimit. Fakti vjen si mirësjellje e forexmagnates në versionin e tyre redux lite të një raporti që mbulon përfitimin dhe performancën e ndërmjetësuesve të Forex të bazuar në SHBA. Shifra kryesore ishte 39.1% e përfitimit të klientit nga një ndërmjetës i cili kishte rreth 24,000 llogari aktive. Ka edhe fragmente të tjera interesante të informacionit që ia vlen të përmenden para se të vazhdojmë përpara.

Kishte një rënie të madhe në numrin e llogarive dhe niveleve të aktivitetit në 2011 ndërsa përqindjet e tregtarëve fitimprurës u rritën. Kjo mund të sugjerojë disa pika interesante, së pari a po përmirësohemi kolektivisht në atë që bëjmë? Apo (dhe nuk është përjashtim i ndërsjellë) shumë 'amatorë' kanë lënë arenën, janë kthyer në punën ditore, duke lënë numrat të rriten nga tregtarët epror ose më të aftë? Më e rëndësishmja është se numri i ndërmjetësve është zvogëluar, vetëm tregtarët më të aftë të ndihmuar nga firmat më rregullatore në përputhje do të lulëzojnë.

  • Numri i llogarive në Forex të mbajtura me ndërmjetësuesit e Forex në SHBA bie me më shumë se 11,000 në nivelin më të ulët prej 97,206
  • Përfitimi i klientëve është rritur me 6.4% mesatarisht, tremujori i dytë radhazi që përfitimi është improvin

Industria e Forex-it me pakicë në SHBA tani po tregon shenja të dukshme të ngadalësimit, numri i llogarive jo-diskrecionare të tregtisë me pakicë të mbajtura në ndërmjetësuesit e raportimit me bazë në SH.B.A. për të regjistruar 97,206, numri më i ulët i raportuar që nga T3 2010 kur u publikua raporti i parë i tillë. Klima ekstreme rregullatore e ka bërë jashtëzakonisht të vështirë për ndërmjetësit amerikanë të tërheqin klientë të rinj. Sidoqoftë, nga dhjetë klientët e parë të tregut Forex, niveli më i ulët i regjistruar i përfitimit ishte rreth 32%.

Fascshtë magjepsëse se sa prej nesh do të merrnin një rrufe në dritë paradigme për para-konceptimet tona kur goditeshin me llojin e figurës që udhëhoqi këtë artikull. Unë nuk jam vetëm në marrjen "me vlerë nominale" të disa prej të dhënave dhe supozimeve që vijnë në rrugën tonë si tregtarë Forex. Instinktivisht unë 'e dija' që figura e pabazuar shpesh hidhej nëpër forume tregtare; se vetëm 10% e tregtarëve janë fitimprurës, ishte e pakuptimtë.

Duke pyetur në nivelin e drejtorit dhe lexuar një raport gjithëpërfshirës të inteligjencës së investitorëve, shifra e arsyeshme për suksesin u vlerësua në 20%, dyfishi i supozimit të mëparshëm, por 39% sigurisht i zuri shumë në befasi herën e parë që u botua, madje edhe më shumë dhjetë agjentë amerikanë kanë klientë që gëzojnë një normë suksesi prej 32%. Ekziston, megjithatë, një paralajmërim, figura ime njëzet përqind përfshin më mirë betejë të cilët në teori mund të shtrembërojnë të dhënat për shkak të tregtarëve shumë më të këqij (në masë) sesa tregtarët e pastër Forex, një teori që ia vlen të shqyrtohet në një datë të mëvonshme.

Një pyetje e ngritur shpesh nga këto lloj statistikash suksesi është "A po i shtrembërojnë këto shifra një përqindje e vogël e tregtarëve të suksesshëm?" Por përgjithësisht përqindjet, mesataret dhe shpërndarja e të dhënave të rastësishme nuk funksionojnë ashtu, dhe ne tashmë duhet ta dimë që jemi tregtarë. Nëse rreth 40% e tregtisë janë fitimprurëse, atëherë shifra për përqindjen e tregtarëve aktualë që janë fitimprurëse do të jetë mjaft afër këtij numri.

Në paragrafin e parë ne shtruam pyetjen pse janë kaq shumë tregtarë të padobishëm? Mirë të armatosur me këtë informacion të ri, pyes veten nëse kjo supozim nuk duhet të shqyrtohet më hollësisht. Së pari, nga rreth 97,000 llogari të drejtpërdrejta të mbajtura në SHBA afërsisht një e treta janë fitimprurëse, tani jo të gjithë këta mbajtës të llogarive do të jenë të përkushtuar me kohë të plotë për tregtarët e vetëm të profesioneve të huaja, disa llogari do të përdoren si llogari 'punting', njerëz që vënë bast në krahasim me tregtinë (dhe ne mund ta ruajmë diskutimin e dukshëm cerebral mbi ndryshimin për një herë tjetër).

 

Forex Demo Llogaria Llogaria Forex Live Financoni llogarinë tuaj

 

Impossibleshtë e pamundur të vlerësohet ajo ndarje e numrit aktual të tregtarëve fitimprurës nga informacioni dhe të dhënat, por një shifër mbi 50% do të ishte një bast mjaft i sigurt dhe le ta çojmë logjikën tonë një fazë më tej; në mënyrë që të jenë me kohë të plotë, (për disa kohë), shumica dërrmuese do të duhej të ishin fitimprurëse, përndryshe ata thjesht do të hiqnin dorë nga puna. Interestingshtë interesante të theksohet se sa më larg që jemi duke lëvizur nga kjo shifër 10% e fantazisë, aq më shumë ne analizojmë një pjesë të vogël të të dhënave të forta (të audituara).

Ekziston edhe një aspekt tjetër i këtij debati për suksesin, i cili gjithashtu vlen të përmendet, ndoshta duke mbështetur mendimin se FX është mjedisi më i mirë për të tregtuar. Nëse shifra më e gjerë e suksesit tregtar është afër 20%, por dhjetë klientët e ndërmjetësve të FX të SHBA mbi 32%, atëherë po na dërgohet një mesazh i qartë atje? Nëse doni të rrisni mundësinë e të qenit një tregtar fitimprurës, atëherë tregtoni FX mbi dhe mbi aksione, ose indekse dhe merrni parasysh vetëm të përdorni (guxoj ta them) një ndërmjetës ECN / STP siç është FXCC.

Këtu është mendimi im për një nivel më njerëzor për të thënë; Unë refuzoj të pranoj që kushdo që ka kaluar pengesat e mia të dhimbjes gjatë pesë viteve të fundit apo më shumë, i cili ka shkuar në ekstremin e zbulimit që kuptova se ishte i detyrueshëm për t'u bërë një tregtar Forex vazhdimisht fitimprurës, në fund të fundit nuk do të ishte i suksesshëm dhe me sukses Unë do të sugjeroja një metrikë të marrjes së një page të rregullt dhe të arsyeshme ose kthimit të investimeve në tregun e huaj. Dhe siç e kam thënë në raste të shumta nëse nuk sulmoni 'sfidën tonë Forex' me kohë të plotë nuk do të 'shkelni këpucët' dhe nuk do të tregtoni me kohë të pjesshme në mënyrë të qetë, ky është një luks që vjen vetëm nga përvoja.

Kthehu tek pyetja e shtruar në paragrafin fillestar; "Pse humbin kaq shumë në tregtinë e Forex dhe cilat janë rregullimet që duhet të bëjnë kaq shumë për të qenë në atë dyzet për qind të fituesve?" Unë do t'ju lë me gjashtë arsye dhe ju lutem mos ngurroni të bashkoheni në blog me sugjerimet ose shtesat tuaja. Tani nuk jam gati të 'lëvdoj' arsyet dhe të jap zgjidhje, është një listë e drejtpërdrejtë dhe nuk ka asnjë enigmë, përgjigjet janë aty, zgjidhja është e dukshme.

Por së pari një përmbledhje, nëse afër dyzet përqind e tregtarëve janë të suksesshëm, atëherë suksesi si një tregtar fitimprurës i Forex mund të jetë më i arritshëm sesa që keni parashikuar më parë. Dhe kjo shifër, shumë më e lartë se sa do të kishin parashikuar shumica, duhet të paralajmërohet si inkurajim për tregtarët e rinj.

Gjashtë arsye për dështimin

  • Kapital fillestar i ulët
  • Mos menaxhimi i rrezikut
  • lakmi
  • Vendosmëria - dyshimi në plan
  • Tentimi për të zgjedhur majat ose fundet
  • Refuzimi i pranimit të humbjeve

Komentet janë të mbyllura.

« »