• 5 buku paling dhuwur babagan analisis teknis

    5 buku paling dhuwur babagan analisis teknis

    1 Mar • 30 Ndeleng • Komentar Off ing 5 buku Top babagan analisis teknis

    Sastra minangka alat pendhidhikan penting kanggo para pedagang ing pasar finansial. Sinau babagan anyar mbantu para pedagang nyilikake biaya lan nambah penghasilan. Kita bakal nggawa buku paling apik babagan analisis teknis sing migunani kanggo ...

  • 6 alasan kanggo overtrad ing Forex

    6 alasan kanggo overtrad ing Forex

    1 Mar • 73 Ndeleng • Komentar Off ing 6 alasan overtrad ing Forex

    Dagang sing ora sistematis meksa para pedagang bisa kerja keras lan luwih akeh kanthi pangajab supaya bisa bathi. Titik kasebut bakal nggawe kecanduan dagang. Sawetara pedagang wiwit dagang kanthi aktif. Umume masalah posisi cekak. Lan alesan ...

  • ngerti kabeh babagan likuiditas ing Forex Trading

    Ngerti kabeh babagan likuiditas ing Forex

    26 Feb • 53 Ndeleng • Komentar Off ing Ngerti kabeh babagan likuiditas ing Forex

    Kanggo akeh pedagang pemula, istilah "Likuiditas" minangka konsep sing ora jelas lan ora ngerti. Dina iki kita bakal nyoba ndandani. Artikel iki bakal ngerteni likuiditas ing Forex lan kenapa sampeyan kudu menehi perhatian nalika dagang ....

  • Napa volume penting ing forex?

    Napa volume penting ing Forex?

    26 Feb • 56 Ndeleng • Komentar Off kenapa volume penting ing Forex?

    Saka proses pangowahan rega, kita wis ngerti yen kedadeyan kasebut amarga dominasi salah siji saka rong pihak - para penjual utawa panuku. Contone, yen ing 1.2100, sampeyan siyap tuku 200 lot, nanging pengin adol 220 lot, mula regane bakal mudhun. Iki ...

Posting Paling anyar
Posting Paling anyar

Antarane Garis