• Kepiye cara dagang nganggo indikator Zig Zag?

    Kepiye cara dagang nganggo indikator Zig Zag?

    26 Jan • 14 Ndeleng • No Comments on How to trade with the Zig Zag indicator?

    A Zig Zag indicator is a simple tool that traders may use to determine the possibility of a trend reversal in an asset. Whether used with simple support and resistance analysis, it aids in determining when a market is aggressively reversing the trend or...

  • Napa dagang swing bisa uga kanggo sampeyan

    Napa swing trading bisa uga kanggo sampeyan?

    25 Jan • 87 Ndeleng • Komentar Off ing Napa swing dagang bisa digunakake kanggo sampeyan?

    Yen sampeyan anyar kanggo dagang (utawa malah yen sampeyan lagi), sampeyan bisa uga kepingin weruh carane akeh wektu sampeyan kudu nglampahi "ing ngarepe layar." Ana akeh obrolan ing media babagan "dagang dina," Kanggo pedagang omah sing ambisius, ...

  • Apa sampeyan bisa dadi pedagang forex sing sukses?

    Apa sampeyan bisa dadi pedagang forex sing sukses?

    24 Jan • 99 Ndeleng • Komentar Off on Apa sampeyan bisa dadi pedagang forex sing sukses?

    Apa wae sing ditindakake ing urip, sukses ora dijamin. Sing penting yaiku kinerja kita. Bab sing padha bisa uga ditrapake kanggo dagang ing pasar Forex. Sapa sing ora bakal entuk dhuwit minangka pedagang forex? Yagene ora? Kepiye pedagang sing sukses? ...

  • Apa OsMA, lan carane nggunakake?

    Apa OsMA, lan carane nggunakake?

    22 Jan • 112 Ndeleng • Komentar Off on Apa OsMA, lan carane nggunakake?

    Osilator minangka indikator sing nuduhake hubungan antarane rong wektu sing ditemtokake ing Moving Average. Indikator tren nuduhake fluktuasi nalika aset oversold utawa overbought. Oscillator of moving average (OsMA) nggabungake ...

Posting Paling anyar
Posting Paling anyar

Antarane Garis