• Nggunakake Indeks Gerakan Arah (DMI) nalika dagang Forex

    Nggunakake Indeks Gerakan Arah (DMI) nalika dagang Forex

    30 Apr • 54 Ndeleng • Komentar Off babagan Nggunakake Indeks Gerakan Arahan (DMI) nalika dagang Forex

    Ahli matematika lan pencipta terkenal akeh indikator dagang J. Welles Wilder, nggawe DMI lan nampilake ing bukune sing akeh diwaca lan dikagumi; "Konsep Anyar ing Sistem Dagang Teknis". Diterbitake ing taun 1978 buku kasebut ngumumake ...

  • Platform Dagang: Dagang Algorithmic minangka Cara Dagang Frekuensi Dhuwur

    Platform Dagang: Dagang Algorithmic minangka Cara Dagang Frekuensi Dhuwur

    29 Apr • 59 Ndeleng • Komentar Off ing Platform Dagang: Dagang Algorithmic minangka Sarana Dagang Frekuensi Tinggi

    Ana jinis dagang algoritmik iki sing nampilake dagang ing pasar valuta asing kanthi rasio order-trade dhuwur lan tingkat turnover sing dhuwur; rampung uga cepet. Diarani HFT utawa dagang frekuensi dhuwur. Amarga kalebu macem-macem subjek ...

  • Kepiye cara ngoptimalake Penasihat Ahli kanthi bener ing Metatrader 4?

    Kepiye cara ngoptimalake Penasihat Ahli kanthi bener ing Metatrader 4?

    28 Apr • 84 Ndeleng • Komentar Off babagan Cara ngoptimalake Penasihat Ahli ing Metatrader 4 kanthi bener?

    Sanajan psikologi pasar tetep padha saka taun nganti taun, nanging sawetara kahanan pasar tetep ganti. Sing nguntungake wingi dudu kasunyatan sing bakal bathi sesuk. Tugas pedagang yaiku adaptasi karo kahanan saiki ...

  • Kepiye cara nginstal robot ing Metatrader 4?

    Kepiye cara nginstal robot ing Metatrader 4?

    26 Apr • 98 Ndeleng • Komentar Off babagan Cara nginstal robot ing Metatrader 4?

    Cepet utawa mengko, siji cara utawa liyane, para pedagang nggunakake pitulung saka robot. Robot beda karo fungsine. Mula diarani robot dagang, nanging uga ana asisten robot sing mung nuduhake kemungkinan ana transaksi. Iku ...

Posting Paling anyar
Posting Paling anyar

Antarane Garis