• Kumaha sieun dina sagala rupa wujud tiasa mangaruhan kana dagang anjeun

    Aug 13 • 591 Views • komentar Pareum dina Kumaha sieun dina sagala rupa wujud tiasa mangaruhan kana dagang anjeun

    Mata pelajaran psikologi dagang sareng pola pikir anjeun henteu dibéré kapercayaan nalika subjek dagang FX dibahas. Henteu mustahil pikeun ngitung dampak kaayaan anjeun sadayana tiasa gaduh dina hasil dagang anjeun, kusabab kusabab éta ...

  • Bela diri anjeun sepanjang waktos nalika dagang FX

    Aug 13 • 547 Views • komentar Pareum dina Mempertahankeun diri anjeun sepanjang waktos nalika dagang FX

    Aya olahraga tim tertentu dimana mertahankeun pentingna salaku serangan, atanapi "nyinggung" salaku misan Amérika urang resep nyauran éta. Dina maén bal urang, urang bakal tinggaleun pisan dihibur sareng teu ngambekan upami Barcelona sareng Manchester City ngaluarkeun pertandingan 6-5 kalayan ...

  • Kumaha padamelan strategi multi-pigura nalika dagang FX

    Aug 12 • 537 Views • komentar Pareum dina Kumaha mupangate strategi multi-pigura nalika dagang FX

    Aya jumlah infinitesimal metode anu anjeun tiasa nganggo pikeun téknis nganalisa pasar FX. Anjeun tiasa konséntrasi dina hiji pigura waktos-spésifik sareng nganggo seueur indikasi téknis sareng harga-lilin lampiran, dina usaha pikeun ngukur arah ...

  • Narima naon anu anjeun tiasa ngontrol nalika dagang FX kritis kanggo kamajuan anjeun

    Aug 12 • 527 Views • komentar Pareum dina Nampa naon anu anjeun tiasa ngontrol nalika dagang FX penting pisan kanggo kamajuan anjeun

    Anjeun tiasa ngontrol kendali sareng kendali diri nalika dagang, dua konsep anu bakal dampak anu ageung pikeun kamajuan anu anjeun lakukeun salaku padagang forex. Nganggo rupa-rupa kadali anjeun kedah diperdagangkan pamustunganana bakal nangtukeun kasuksésan anjeun. Pasti janten teu leres ...

Posts anyar
Posts anyar

Antara The Galur

nutup
Google+Google+Google+Google+Google+Google+