• Si frika në format e saj të ndryshme mund të ndikojë në tregtinë tuaj

  Gusht 13 • Shikime 1084 • Comments Off në Si frika në format e saj të ndryshme mund të ndikojë në tregtinë tuaj

  Subjektet e psikologjisë së tregtisë dhe mentaliteti juaj nuk u jepet besueshmëri e mjaftueshme kur diskutohet tema e tregtimit FX. Shtë e pamundur të llogarisni ndikimin që gjendja juaj e përgjithshme e mendjes mund të ketë në rezultatet e tregtimit tuaj, për shkak të ...

 • Mbroni veten në çdo kohë kur tregtoni FX

  Gusht 13 • Shikime 1022 • Comments Off në Mbroni veten në çdo kohë kur tregtoni FX

  Ekzistojnë sporte të caktuara në skuadër ku mbrojtja është po aq e rëndësishme sa sulmi, ose "ofendimi" siç janë kushërinjtë tanë amerikanë preferojnë ta quajnë atë. Në futboll do të mbeteshim shumë të argëtuar dhe pa frymë nëse Barcelona dhe Manchester City do të luanin një lojë 6-5 me ...

 • Si të përdorni një strategji me shumë korniza kohore kur tregtoni FX

  Gusht 12 • Shikime 972 • Comments Off në Si të punësoni një strategji me shumë korniza kohore kur tregtoni FX

  Ekzistojnë një sasi infinititale e metodave që mund të përdorni për të analizuar teknikisht tregjet FX. Ju mund të përqëndroheni në një kornizë specifike kohore dhe të përdorni një mori indikatorësh teknikë dhe çmim-veprim të shandanit, në një përpjekje për të vlerësuar drejtimin ...

 • Pranimi i asaj që ju mund të kontrolloni kur tregtoni FX është thelbësore për përparimin tuaj

  Gusht 12 • Shikime 958 • Comments Off në Pranimin e asaj që ju mund të kontrolloni kur tregtoni FX është thelbësore për përparimin tuaj

  Ju mund të ushtroni kontroll dhe vetëkontroll kur bëni tregti, dy koncepte të cilat do të kenë një ndikim të jashtëzakonshëm në progresin që bëni si një tregtar Forex. Përdorimi i kontrolleve të ndryshme që duhet të tregtoni përfundimisht do të përcaktojë suksesin tuaj. Do të ishte mashtruese për ...

Postimet e fundit
Postimet e fundit

Mes Linjave

afër
Google +Google +Google +Google +Google +Google +