• Како стравот во разни форми може да влијае на вашето тргување

  Август 13 • Прегледи 1060 • Comments Off на Како стравот во разни форми може да влијае на вашето тргување

  Предмет на психологијата на тргување и вашиот начин на размислување не им се дава доволно кредибилитет кога се разгледува темата на тргување со девизи. Невозможно е да се пресмета влијанието што целокупната состојба на умот може да има врз вашите резултати од тргување, бидејќи тоа е ...

 • Бранете се во секое време кога тргувате со девизи

  Август 13 • Прегледи 996 • Comments Off на Да се ​​браниш во секое време кога тргуваш со девизи

  Постојат одредени тимски спортови каде одбраната е исто толку важна како нападот или „навредата“, како што нашите американски братучеди претпочитаат да ја нарекуваат. Во фудбалот ќе останеме многу забавни и без здив доколку Барселона и Манчестер Сити одиграа 6-5 натпревар со ...

 • Како да користите стратегија со повеќе временски рамки при тргување со девизи

  Август 12 • Прегледи 945 • Comments Off на Како да користите мулти-временска стратегија при тргување со девизи

  Постојат бесконечно количество на методи што можете да ги користите за технички анализирање на девизните пазари. Може да се концентрирате на една специфична временска рамка и да користите мноштво технички индикатори и ценовно дејство на свеќниците, во обид да ја измерите насоката ...

 • Прифаќањето на она што можете да го контролирате при тргување со девизи е клучно за вашиот напредок

  Август 12 • Прегледи 938 • Comments Off на прифаќање на она што можете да го контролирате при тргување со девизи е клучно за вашиот напредок

  Може да вежбате контрола и самоконтрола при тргување, два концепта што ќе имаат огромно влијание врз напредокот што го правите како трговец со девизен курс. Користењето на различните контроли што треба да ги тргувате на крајот ќе го одреди вашиот успех. Би било заблуда за ...

Последни пораки
Последни пораки

Помеѓу линиите

во близина
Google +Google +Google +Google +Google +Google +