• Kepiye rasa wedi ing macem-macem bentuk bisa menehi pengaruh marang perdagangan sampeyan

    Aug 13 • 372 Ndeleng • Komentar Off ing Kepiye wedi ing macem-macem wujud bisa menehi pengaruh marang perdagangan sampeyan

    Psikologi perdagangan lan pola pikir sampeyan ora diwenehi kapercayan yen subyek perdagangan FX dibahas. Ora mungkin kanggo ngitung dampak saka negara sampeyan kanthi total babagan asil dagang, amarga dadi ...

  • Nglindhungi dhewe ing saben wektu nalika dagang FX

    Aug 13 • 341 Ndeleng • Komentar Off ing Defend dhewe ing kabeh perdagangan nalika FX

    Ana olahraga tim tartamtu ing ngendi pertahanan minangka penting minangka serangan, utawa "pelanggaran" amarga sedulur sedulur Amerika luwih seneng nyebutake. Ing bal-balan, kita bakal ditinggalake nglipur lan ora ambegan yen Barcelona lan Manchester City main game 6-5 kanthi ...

  • Cara nggarap strategi pigura kaping pirang-pirang nalika dagang FX

    Aug 12 • 338 Ndeleng • Komentar Off babagan Cara makaryakke strategi pigura kaping pirang-pirang nalika dagang FX

    Ana jumlah cara sing ora pati penting sing bisa digunakake kanggo nganalisa pasar FX kanthi teknis. Sampeyan bisa musatake ing siji pigura wektu tartamtu lan nggunakake akeh indikator teknis lan tumindak harga candlestick, ing upaya kanggo ngukur arahake ...

  • Nampa apa sing bisa dikontrol nalika dagang FX kritis kanggo kemajuan sampeyan

    Aug 12 • 330 Ndeleng • Komentar Off babagan Nampa apa sing bisa dikontrol nalika dagang FX kritis kanggo kemajuan sampeyan

    Sampeyan bisa ngontrol kendali lan kendhali nalika dagang, loro konsep sing bakal duwe pengaruh gedhe ing kemajuan sing sampeyan lakokake minangka pedagang forex. Nggunakake macem-macem kontrol sing kudu sampeyan dagang bakal pungkasane bisa sukses. Bakal ora pati ngerti ...

Posting Paling anyar
Posting Paling anyar

Antarane Garis

cedhak
Google+Google+Google+Google+Google+Google+